Portré


A portré nem a pózokról, nem a beállításokról és nem is a kényszeredett mosolyról szól. A jó kompozíció és a szép fények mellett elengedhetetlenül fontos a személyes kapcsolat. Ha a modell megbízik bennem, akkor ez a képeken is látszik: mer spontán, mer önmaga lenni.

Őszintén érdekelnek az emberek: hogy milyenek, mi foglalkoztatja őket, mit szeretnek az életben és mitől lesznek boldogok. Nem feltétlenül a munkájukról beszélgetünk, hanem arról, ami a legjobban érdekli őket. Így történhetett meg, hogy a zongoraművésszel az agykutatás rejtelmeiről, az adóellenőrrel pedig a vízitúrázásról diskuráltam fényképezés közben.

Olyan képek készülnek, amelyek megmutatják a beszélgetőtársam jellemét, személyiségét, a lényegét, az egyediségét. S búcsúzáskor már szinte barátokként fogunk kezet.

Egyedi ajánlatért keress az elérhetőségeimen."Minden alkalommal szinte baráti hangulatban teltek a fotózásaink Ferivel.

Jó érzés, hogy egy olyan ember van a kamera mögött, akivel kellemesen lehet kapcsolódni, poénkodni. Nincs feszengés, kizárólag jó hangulat, felszabadultság és spontaneitás. Egész végig érezni lehetett a szobában a pozitív energiát, ami áradt köztünk oda és vissza."

                                                               Hajdu Steve

Kérj ajánlatot!

Elérhetőségek:

Mobil

+36205565509

Email

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövess: